Tavarat toimitamme aina  postin välityksellä. Toimitamme tuotteet 1-7 arkipäivän aikana tilauksen saapumisesta. Mikäli tuotteelle on pidempi toimitus aika ilmoitamme siitä erikseen Meillä ei mahdollisuutta ja aikaa järjestää tavaroille noutopistettä. Tästä syystä tuotteemme ovat myös edullisempia kun niihin ei tarvitse lisätä noutopisteen järjestämisestä aiheutuvia kuluja.

 

Kaikilla sivustomme tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palauttaminen on mahdollista vain, jos tuote on täydellisen jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön, pakkaus mukaanlukien. Käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Myöskään tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Ilmoitamme tuotekohtaisesti, mikäli tuote on tilaustuote.

Tuotetta palauttaessa ota aina ensin yhteyttä Kauppahalli.net:iin ohjeiden saamiseksi. Tuotteet palautetaan Kauppahalli.net:in osoittamaan paikkaan. Sopimatta palautettuja tuotteita emme hyvitä, vaan palautus hoidetaan asiakkaan kustannuksella.

Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli se voidaan suorittaa tavanomaisella tavalla postitse. Tuotteen tulee olla palautettaessa virheettömässä kunnossa sen alkuperäispakkauksessa, joten säilytä pakkaus ja sen sisältö huolellisesti.

Kauppahinta ja kulut palautetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun myyjä on saanut tuotteen takaisin ja todennut sen palautuskelpoiseksi.Postista noutamatta jätettyjä lähetyksiä ei katsota palautuksiksi. Niistä veloitetaan asiakkaalta lähetys- ja palautusrahti, ellei muuta sovita.

Toimitus kulut ovat tuotteen koosta ja painosta riippuen joko 4,20€ , 6,90€, 7,90€ tai 12,50€ Toimituksenne toimitus kustannukset näette aina ostokorista.